A la sessió d’avui només han pogut participar quatre dels integrants de la taula de participació, a causa de la coincidència horària amb altres activitats del centre. Hem aprofitat per acabar de decidir el prototipus de contenidor que volem passar als alumnes de tecnologia, parlar amb ells i acabar de decidir el disseny dels contenidor. Ara mateix, he definit un mòdul que es pot integrar de tres en tres, o bé agrupats de dos en dos a prop de la tanca del pati.
contenidor_pati

També hem acabat de redactar l’enquesta que a partir de demà passarem als alumnes d’ESO de l’institut. Amb aquesta enquesta volem recollir la informació de forma objectiva, per a poder valorar l’efecte de la nostra campanya. A continuació podeu veure la nostra enquesta definida:

 

I tu, què has fet fins ara?

Creus que hi ha un problema amb el reciclatge?

Si

No

Vau trobar interessant la nostra presentació?

Si, per què?

No, per què?

Creieu que la nostra presentació ha tingut un impacte positiu?

Si

No

Has trobat una millora en l’estat del pati?

Si

No


Has fet arribar la informació al teu entorn?

Si

No

Has aplicat el que vam dir?

Si
Com?
Em fixo més a l’hora de reciclar.

Intento reduïr el consum de productes que dificultin el reciclatge.

Altres (quines?)

No
Per què?
Em fa mandra.

Penso que és una tonteria.

Altres …

Ens podeu aportar alguna idea per conscienciar a la població?