Avui hem anat per feina. Tots han col·laborat en la neteja, tot i que ha sigut complicat perquè la pila estava molt deteriorada i la matèria orgànica en descomposició. Hem passat el seu moment de fastigueig, però ho hem pogut fer. Hem buidat uns quants contenidors d’envasos i pesat les fraccions. Les fraccions estan una mica més ben separades: un 54% de la brossa és al seu lloc. Però no ens podem sentir satisfets, ja que el 46% d’impropis és inacceptable. Hem de seguir treballant, i hem vist clar que calen contenidors d’orgànica adequats i a l’abast per a poder fer la separació correctament. Treballarem el nostre prototip, ara ja és urgent!
En acabar hem deixat la brossa, correctament separada, dins de les bosses corresponents i en el mateix espai que hi havia la pila. Cal que es cuidi aquesta nova “muntanya” de bosses; ara no hi ha possibilitat de que s’escampi, però ningú hi hauria de tirar res. Llavors demà o dimecres ho treurem tot i ho deixarem on ens diguin de consergeria. Realment ha sigut dur recollir-ho tot. I el pati no ha quedat tan net com l’altra vegada, per manca de mans i temps, i que avui no hem tingut cap ajut extra. Si podem, demà farem una repassada … i esperem que es respecti la nostra feina!
Avui no tenim vídeo, perquè ens hem arremangat tots … però demà sí que pujarem un nou resum.