REINICIEM-NOS

Infants i adolescents teniu dret a expressar les vostres opinions i a fer que siguin tingudes en compte, especialment pel que fa als assumptes que us afecten. Així queda reflectit en diversos articles de la Convenció sobre els drets de l'infant, adoptada per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 1989.

Avui, després d’una altra aturada de quinze dies, reprenem el nostre projecte. A la darrera sessió vam acabar molt estimulats i amb moltes idees, però l’impass de temps entre sessions no ens ha ajudat a seguir el fil i sembla que hem perdut l’oportunitat de definir millor les propostes. Això ens ha portat a una sessió poc habitual, i i que pot provocar la pèrdua d’interès per part de les persones que estiguin seguint el projecte. Hem de tornar a agafar el to i reprendre els n ostres debats quan més aviat millor. Per això ens cal definir i tancar tots els fronts oberts.
Avui hem preparat la presentació sobre reciclatge que finalment començarem a fer la setmana que ve, i hem fet una visita al pati, que ja porta quinze dies sense que ningú en reculli la brossa. El problema és que aquests dies bufa força el vent, i la brossa s’escampa arreu. A la propera sessió mirarem de fer efectives les nostres primeres accions respecte al reciclatge de les escombraries.