THE FUN THEORY

The Fun Theory és un web dedicat a la idea de que una cosa tan simple com fer-ho divertit és una de les formes més senzilles de millorar el comportament de les persones. Per un mateix, per l'entorn o per qualsevol cosa totalment et diferent, l'çunic que importa és que representa un canvi a millor.

Curiosament en aquest web -on s’hi presenten experiències molt diverses de millora de conductes a causa d’accions divertides- hi ha publicat un article sobre un contenidor intel·ligent, amb un sensor i un equip de so que, en captar que hi entra un residu, emet un so de que l’element cau al buit. Aquesta experiència ha prova que s’incrementa l’ús correcte del contenidor en més d’un 40%!. No us perdeu aquest vídeo, extremadament divertit i revelador!

Un altre exemple d’aquest mateix web: