Vam triar el tema del reciclatge perquè vam veure que el pati de l’institut estava molt brut hi havia molta brossa al terra. Vam creure que era un problema força interessant perquè molta de la gent no li donava importància, és a dir, si hi havia tres o quatre papers al seu voltant els hi era igual. Vam demanar al centre que no recollissin la brossa del pati durant dos, tres setmanes, desprès d’aquestes setmanes vam decidir recollir tota la brossa del terra i reunir-la fent una pila a mig el pati; a part de recollir la brossa del terra vam obrir els contenidors i vam pesar el que estava ben separat i el que no, i vam veure que més de la meitat estava mal reciclat.

Per mi aquesta experiència ha estat molt interessant, perquè he après coses que no sabia i gràcies això i buscant informació he après coses que fins ara feia malament a l’hora de reciclar.